نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی
سرخط خبرها

حمله پرسپولیس به داور بعد از خروج از کورس قهرمانی| ماجرای امتیاز معیشتی چیست؟

  • کد خبر: ۱۰۳۸۷۵
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸
حمله پرسپولیس به داور بعد از خروج از کورس قهرمانی| ماجرای امتیاز معیشتی چیست؟
اعتراض به سبک قضاوت داور بازی پرسپولیس و هوادار سبب شده تا موج جدیدی از سوی باشگاه پرسپولیس به سمت کمیته داوران منتقل شود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تساوی پرسپولیس مقابل هوادار سبب شد با دیگر مسئولان این باشگاه به مسائل داوری اشاره کنند. رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با ابراز نگرانی از وضعیت داوری‌ها بعد از تساوی با هوادار این جملات را به زبان آورد: «صحنه‌های بازی را دیدید. روزی کشور‌های عربی را تقبیح می‌کردیم و می‌گفتیم ضدفوتبال هستند. از دقیقه یک بازی دیدید که هر سه چهار دقیقه به بهانه‌های مختلف بازی را متوقف می‌کردند، اما سه دقیقه بیشتر وقت اضافه نگرفتند. بیننده عادلی اگر هست بیاید این وقت را محاسبه کند. ببینند آیا دو برابر این زمان، وقت تلف شده داشت یا نه؟ متاسفانه بناست تصمیم‌گیری جای دیگری شود. روزی گفتم فکر می‌کنیم نتیجه فوتبال در زمین مشخص می‌شود. امروز می‌بینیم که اینطور نیست و نتیجه جای دیگری رقم می‌خورد. یک بار زمان نیمه اول همین بازی را بگیرند اگر بیشتر از ۳ دقیقه نبود هیچ وقت هیچکسی از پرسپولیس مصاحبه نخواهد کرد.» دراین میان افشین پیروانی، سرپرست پرسپولیس نیز با جملاتی نسبت به امتیازاتی که برخی رقبا می‌گیرند اعتراض کرد و گفت: «هر وقت به ما امتیاز معیشتی دادند مصاحبه می‌کنم.» این اظهارات درکنار مصاحبه نکردن بازیکنان پرسپولیس بعد از تساوی مقابل هوادار نشان می‌دهد در جبهه سرخ شاهد نوعی نگرانی عمیق نسبت به داوری‌ها هستیم. مسئله‌ای که البته بعید است به نتیجه مشخصی برای این باشگاه برسد و احتمالا این اعتراض‌ها ترتیب اثر داده نخواهد شد.  

پرسپولیس در شب بازی با هوادار ۲ امتیاز مهم دیگر را از دست داد تا استقلال برای رسیدن به قهرمانی لیگ بیست و یکم بیش از هر زمان دیگری شانس داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->